Att spela på racing

Det är idag enklare än någonsin att spela på racing online. Man kan spela på såväl svensk som utländsk racing.

Hur gör jag för att spela på racing?

Gå in på valfri stor spelsajt. De lär garanterat ha ett gediget utbud för spelintresserade racingfantaster. Här kan du spela på nätet och ha kul!

För att ta del av glädjen gäller naturligtvis att du ska vara 18 år fyllda, men det finns ingen övre åldersgräns för denna typ av spänning. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så medan du står vid rödljusen i väntan på grönt ljus, läs på om racing och vilka som är favorittippade. Oddsen markerar hur troligt det är att en förare eller ett stall vinner. Högre odds medför lägre sannolikhet för vinst men å andra sidan större utbetalningar i jämförelse med spel på låga odds.

Varför ska jag spela på racing?

Racing är kanske den snabbaste sport som finns på marknaden. Oberäkneligheten är en del av tjusningen med sporten. Förarnas dagsform, bilarnas skick, vädret, publiken, vägbanan och så vidare är alla faktorer som har en inverkan på hur tävlingen fortlöper. Du får också chans att se de absolut motorstarkaste bilarna i dagsläget. Bilarna i sig brukar också vara en fröjd för ögat.

Formel 1

Formel 1 (F1) är den kanske hetaste grenen i racingvärlden. Här kommer ett tips för framtiden vad gäller att spela på racing – du kan redan nu ladda upp batterierna för nästa säsong av Formel 1. Oavsett om du hejar på Lewis Hamilton (regerande världsmästare), Sebastian Vettel (rutinerad herre) eller debutanten Georg Russel kan du lita på att det blir en rafflande kamp om den åtråvärda titeln.

Vår kanske största svenska profil genom tiderna i Formel 1 är Ronnie Petersson. En svensk nutida profil som tagit över stafettpinnen heter Marcus Ericsson. Vem vet, kanske blir din son en framtida Formel 1-förare genom ditt brinnande intresse för sporten? Det vore fantastiskt att kunna lägga sina slantar på att ens barn får stora framgångar.

Andra race

Det finns naturligtvis flera andra racinggrenar att spela på, exempelvis STCC eller Gran Turismo. Du kan välja och vraka bland spännande tävlingar.